Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

Strokovno izobraževalni center Brežice

O šoli

SIC Brežice - fotografija zunanjosti

Dejavnosti in projekti

Poleg rednega pouka organiziramo tudi različne dejavnosti in projekte, ki omogočajo dijakom pridobivanje dodatnih znanj in izkušenj. Sodelujemo  v različni projektih, kot je program Erasmus+, EPAS – Šola ambasadorka Evropskega parlamenta, Ekošola in Unesco šola ter se aktivno vključujemo v širšo skupnost.

 

SIC Brežice je strokovno izobraževalni center, ki izvaja različne programe srednjega in višjega strokovnega izobraževanja. Naša šola je odlična izbira za dijake, ki si želijo pridobiti različna strokovna znanja in veščine na različnih izobraževalnih področjih.

Pestra izbira programov

Na šoli izvajamo pet srednješolskih izobraževalnih programov: Zdravstvena nega, Predšolska vzgoja, Ekonomski tehnik, Poklicno-tehniški program in Trgovec. Poleg teh programov imamo na šoli tudi Višjo strokovno šolo, kjer se lahko izobražujete v programih Ekonomist in Velnes.

Kakovostno izobraževanje

Naš cilj je zagotoviti kakovostno izobraževanje, ki bo našim dijakom omogočilo pridobiti potrebna znanja za uspešen vstop na trg dela ali nadaljnje študije.  Vsi naši izobraževalni programi so razviti v skladu s sodobnimi izobraževalnimi smernicami in kompetencami. Vsestranska podpora Na šoli nudimo celovito  podporo dijakom in njihovim staršem ter omogočamo tudi prilagoditve šolskih obveznosti.

 Foto: SIC Brežice

"Želimo, da naši dijaki osvojijo nova znanja in veščine."
Mojca Ogorelc
Aktiv družboslovje

Galerija fotografij

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino