Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

26.08.2024

Javno naročilo semantične analize dosežkov RRI na prednostnih področjih Slovenske trajnostne strategije pametne specializacije

Sektor za koordinacijo pametne specializacije Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj objavlja postopek javnega naročila za namen semantične analize dosežkov RRI na prednostnih področjih Slovenske trajnostne strategije pametne specializacije (S5), pri čemer bo analiza izvedena z orodji umetne inteligence z uporabo metod tematskega modeliranja ali drugih enakovrednih metod na izbranih javno dostopnih bazah podatkov.

Namen te naloge, imenovane digitalni EDP (Entrepreneurial Discovery Process), je pridobiti dodatne ocene in priporočila strokovnjakov glede prihodnje usmeritve javnih sredstev na najbolj propulzivna prednostna področja Slovenske trajnostne pametne specializacije (S5), za izvajanje uredbe STEP in koncentracijo naložb v okviru regionalnega razvoja. Hkrati bo digitalni EDP prispeval tudi k pregledu akterjev v slovenskih regijah, ki so najučinkovitejši pri centraliziranih evropskih razpisih RRI . Digitalni EDP tako predstavlja izziv glede ustreznosti sedanjega določanja prednostnih nalog.

Povezava do razpisne dokumentacije javnega naročila: https://www.enarocanje.si/#/pregled-objav/836395

Rok za oddajo ponudb 23. 09. 2024 08:00.

Če imate kompetence, ki jih iščemo, ne oklevajte s prijavo ali se za več informacij obrnite na oddelek S5 na [email protected].

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino