Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

28.08.2024

Dan Interreg sodelovanja 2024: Zabava brez meja

Z veseljem vas vabimo na dogodek »Zabava brez meja«, ki bo potekal v slikovitem Babičevem mlinu v Veržeju, v Sloveniji, v soboto, 14. septembra 2024, v okviru praznovanja Dneva Interreg sodelovanja (IC Day) in pobude EU projekt moj projekt.

Poudarki dogodka:
Ta vznemirljivi dan boste bližje spoznali Interreg program Slovenija-Madžarska, čezmejni projekt Mura Raba Tour, ki je hkrati eden finalistov iniciative EU projekt moj projekt in več sofinanciranih projektov manjših vrednosti – Bridge Over Border, Mills – Our Mutual Value, Namizni Tenis Povezuje, Crafts4Future in Folk Music Show.

Kaj pričakovati:
Dan se bo začel s pozdravnimi govori, predstavitvijo sofinanciranih projektov in kulturnim programom, ki bo dal ton dnevu, polnemu dogodivščin in užitkov.

Aktivnosti:
Doživetja ob reki Muri: Podajte se na veslanje po reki Muri z rafti s postankom na očarljivem Otoku ljubezni. Druga možnost je, da raziščete bujni gozd okoli mlina na vodeni pohodniški turi.
Rokodelstvo in igre: če imate raje bolj sproščeno izkušnjo, se pridružite različnim zabavnim dejavnostim, ki jih bodo izvajali sofinancirani projekti. Uživajte v delavnicah ročnih del, odigrajte igro bridža ali namiznega tenisa, raziščite Babičev mlin in se prepustite melodijam ljudske glasbe.
Odmor za kosilo: napolnite se z okusnim kosilom, preden se podate v popoldanske aktivnosti.
Popoldanske aktivnosti: Po kosilu nadaljujte z raziskovanjem območja reke Mure z zamenjavo skupin in zagotovite, da bodo vsi dobili popolno izkušnjo vseh dogodivščin v ponudbi.
Druženje in lokalna kultura: Zaključite dan z druženjem, kjer se lahko povežete s partnerji odobrenih projektov in drugimi udeleženci. Med dogodkom si oglejte stojnice, na katerih bodo predstavljeni sofinancirani projekti in lokalni izdelki.

Praktične informacije:
Brezplačna udeležba: Zahvaljujoč našim organizatorjem je udeležba na dogodku brezplačna. Zagotovljen bo tudi brezplačen avtobusni prevoz iz Slovenije in Madžarske.
Prijave: Ker je število mest omejeno, vas pozivamo, da se prijavite do 10. septembra 2024.

Pomembna opozorila: Sodelovanje je na lastno odgovornost. Ob prehodu meje imejte s seboj veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list). Ne pozabite, slovenska valuta je evro (EUR). Oblecite se primerno za aktivnosti na prostem.

Pripeljite svojo družino in se nam pridružite na dnevu zabave, kulturne izmenjave in odkrivanja. Raziščite naše čudovito programsko območje in ustvarite trajne spomine!

Za več podrobnosti o dnevu Evropske komisije obiščite spletno stran: Interreg Cooperation Day.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na +386 1 400 3162.

PRIJAVA NA DOGODEK
VABILO IN PROGRAM

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino