Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

05.10.2023

Interreg Podonavje

Skupni sekretariat programa Interreg Podonavje 2021-2027 obvešča, da se je odprtje drugega javnega razpisa za zbiranje projektnih predlogov odložilo za tri tedne, in sicer v drugo polovico meseca oktobra 2023. Posledično se bo zamaknil tudi rok za oddajo projektnih predlogov, tj. iz konca februarja 2024 na konec marca 2024. Točni datumi bodo objavljeni na programski spletni strani Interreg Podonavje.

V okviru 2. razpisa bo potekalo zbiranje projektnih predlogov za sofinanciranje specifičnih ciljev v okviru programskih prednostnih nalog 1, 2, in 3 ter posebnega cilja 4.2. Program nudi finančno podporo transnacionalnim projektom, ki prispevajo k razvoju bolj inovativne, trajnostne in socialne Podonavske regije. Zasnovan je v okviru kohezijskega cilja teritorialnega sodelovanja Evropske unije.

Več o razpisu si lahko preberete na spletni strani programa Interreg PODONAVJE. Za lažje razumevanje vsebine razpisa je skupni sekretariat programa pripravil vrsto vsebinskih webinarjev za posamezen specifični cilj ter za splošni pregled celotnega razpisa. Razpored webinarjev in povezave do prijavnih obrazcev so dosegljivi TUKAJ.

NAJAVA

Hkrati vas tudi obveščamo, da si v koledarju označite datum 9. november 2023, ko bo MKRR v vlogi nacionalnega organa programa Interreg PODONAVJE organiziral nacionalni informativni dan, ki bo potekal v živo v Ljubljani. Več informacij in prijavni obrazec bodo na voljo v mesecu oktobru.

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino