Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

20.11.2023

IPE INFO DAN Slovenija 2023

Vabimo vas, da se v petek, 24. novembra 2023 v zvezi z objavljenim razpisom IPE – promet za leto 2023  pridružite na dogodku IPE INFO DAN 2023, ki ga Ministrstvo za infrastrukturo organizira skupaj z Evropsko komisijo, Generalnim direktoratom za mobilnost in promet (DG MOVE) in Evropsko izvajalsko agencijo za podnebje, infrastrukturo in okolje (CINEA).

Na dogodku, namenjenem slovenskim prijaviteljem in drugi zainteresirani strokovni javnosti, bodo predstavniki DG MOVE in CINEA podrobneje predstavili vsebino in pogoje razpisa ter odgovorili na vaša vprašanja v zvezi z razpisom. Predstavniki Ministrstva za infrastrukturo bodo predstavili postopke, ki se nanašajo na pregled projektnih predlogov za izdajo soglasja države članice, ki je obvezna priloga k prijavi.

Možnost udeležbe: v živo / prek spleta
Na dogodek se lahko prijavite tukaj.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku z zagotovljenim tolmačenjem v slovenščino.

Program dogodka ter povezavo za spremljanje dogodka preko spleta vam bomo posredovali naknadno. Registracija za udeležence v živo bo potekala od 9.00 do 9.30, uradni del dogodka pa se bo začel ob 9.30 s pozdravnim nagovorom gospe Alenke Bratušek, ministrice za infrastrukturo.

Veseli bomo vaše udeležbe na dogodku in vas vabimo, da informacijo o dogodku sporočite tudi svojim poslovnim partnerjem, zainteresiranim za oddajo projektnih predlogov na razpis IPE 2023 – promet.

Vabljeni!

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino