Natečaj EU projekt, moj projekt 2024 je odprt. Prijave do 8. marca.

Odkrivamo digitalne rešitve za zeleno prihodnost

Z veseljem vas vabimo na dogodek GreenPulse 5.0, kjer se boste podali na navdihujoče potovanje v svet inovativnih digitalnih rešitev, oblikovanih za velika podjetja, ki si prizadevajo za trajnostni razvoj. Vaša udeležba na tem dogodku ne bo le priložnost za povezovanje, ampak tudi korak k uresničevanju vaše vizije trajnostne prihodnosti. Dogodek bo organiziran hibridno – preko Zoom oziroma v dvorcu Rakičan, Murska Sobota (dvorana Živa), dne 14. 12. 2023 ob 12.00 uri.
 
Zakaj se udeležiti GreenPulse 5.0?
 

1. Edinstvene sodelovalne priložnosti: Raziskujte potenciale partnerstva z inovativnimi start-upi ter malimi in srednje velikimi podjetji, ki že danes oblikujejo prihodnost zelenih rešitev. Z združevanjem moči boste soustvarjali trajnostne projekte, ki bodo presegli meje in postavili nova merila v industriji.

2. Najnovejši trendi za konkurenčno prednost: Ostanite korak pred konkurenco s spoznavanjem najnovejših trendov in napredkov v digitalnih tehnologijah. Na dogodku boste odkrivali inovacije, ki lahko preoblikujejo vaše poslovanje ter ga usmerijo v bolj zeleno, trajnostno prihodnost. GreenPulse 5.0 je odskočna deska za podjetja, ki želijo biti gonilna sila sprememb.

3. Pogovor z predstavniki Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj Republike Slovenije: Seznanite se s spodbudami in ukrepi, ki jih ponuja Republika Slovenija za velika podjetja. Pridobite dragocen vpogled v podporno okolje, ki bo vašemu podjetju omogočilo učinkovito uresničevanje trajnostnih ciljev.

Agenda dogodka – TUKAJ

Prosimo, potrdite svojo udeležbo do 12. 12. 2023 in si zagotovite svoje mesto na tem srečanju. Kliknite PRIJAVA za spletno registracijo.

Za morebitna vprašanja in dodatne informacije se obrnite na Maja Sušec na [email protected] ali +386 40 599 690.

Hvala vam za vašo zavezanost trajnostnemu razvoju. Veselimo se vaše udeležbe na GreenPulse 5.0 in skupnega napredka zelene preobrazbe slovenskega gospodarstva.

Vabljeni!

Foto: https://www.p-tech.si/

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino