Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU. Glasujte za naj EU projekt 2024 do 8. maja!

27.06.2023

Odprte prijave: EU projekt, moj projekt 2023

Z evropskimi sredstvi pišemo dobre zgodbe, predstavite svojo!

V Sloveniji smo z evropskimi kohezijskimi sredstvi podprli že več kot 10.000 projektov, programov ali javnih razpisov. Vsi imajo skupne cilje: rast, dvig življenjskega standarda in nova delovna mesta. Vsa ta sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo boljše in lepše na številnih področjih. Z vsakim ustvarjenim delovnim mestom, z vsako vključitvijo posameznika v programe znanja, z vsakim zgrajenim kilometrom ceste, kolesarske poti ali železnice, kvadratnim metrom raziskovalne in izobraževalne infrastrukture, možnostjo boljše zdravstvene oskrbe, z vsako spodbudo podjetjem pa se ustvarjajo tudi priložnosti za nadaljnji uspešen razvoj države.

Po krajši prekinitvi zaradi negotovih pandemičnih razmer leta 2019 nadaljujemo s tradicionalno kampanjo EU projekt, moj projekt.

Napovednik za EU projekt, moj projekt 2023 z zemljevidom Slovenije. Prijave do 5. 7. 2023.

O kampanji EU projekt, moj projekt 2023

EU projekt, moj projekt 2023 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka. Način predstavitve projekta je prepuščen prijaviteljem. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, lutkovnih predstav, pohodov, športnih iger in drugega zabavnega dogajanja.

Da se konkretni učinki evropskih sredstev za izboljšanje kakovosti življenja razkrijejo čim širši množici ljudi, poskrbimo mi. Za vse izbrane projekte nudimo celostno oglaševanje v lokalnih in digitalnih medijih. Oglaševali bomo tako napoved dogodka kot tudi predstavitev projekta po dogodku. Projekti, ki ne bodo izbrani, bodo dobili našo podporo v obliki predstavitev na družbenih omrežjih evropskih sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ter spletni strani www.evropskasredstva.si.

Predstavi svojo zgodbo!

Želite predstaviti svojo zgodbo, ki ste jo s pomočjo evropskih sredstev uresničili tudi v praksi? Tukaj smo, da vam pomagamo razširiti glas o vašem uspehu!

Izpolnite prijavnico s predstavitvijo vašega projekta. Prijave zbiramo do vključno 5. julija 2023.

Ikona s povezavo na prijavnico
Prijavnica EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2023

Iz vsake statistične regije bo izbran eden, največ dva projekta. Izbrani projekti bodo objavljeni na spletni strani evrospkasredstva.si najkasneje 8. julija 2023. Ker je leto 2023 Evropsko leto veščin, bodo imeli prednost pri izbiri projekti, ki bodo predstavljali pridobivanje oz. krepitev veščin.

Kratka navodila za organizacijo dogodkov oz. predstavitev projektov:

  • KDAJ? Enodnevni dogodek se izvede med 1. septembrom in 30. oktobrom 2023. 
  • KJE? V svojem domačem kraju oz. svoji regiji.
  • KAKO? V okviru dogodka po vaši izbiri: okrogla miza, delavnice, dan odprtih vrat, obisk podjetja, športni dogodek ipd.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na [email protected] z obveznim pripisom: 4302-186/2023-1630 EU projekt, moj projekt 2023 – prijava projektov.

Za dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti: [email protected].

VABLJENI K SODELOVANJU!

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino