Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

Music team

O ekipi Music team

Dijaki IC Piramida Maribor

Ekipo Music team sestavlja 21 dijakinj in dijakov 3.A razreda programa srednjega poklicnega izobraževanja smer slaščičar oz. pek. 

Za projekt DJ akademija-inovativna glasbena šola so se odločili, ker imajo vsi radi glasbo in jih zanima vse, kar je povezano z njo.

 

O projektu spremljanja:
DJ AKADEMIJA-INOVATIVNA GLASBENA ŠOLA

Namen projekta je vzdrževati in ohranjati glasbo. Akademija je namenjena vsem, ki se želijo ukvarjati z glasbo. Imajo različne skupine, kjer so porazdeljeni v starostne skupine.

Blog zapisi

KAKO SMO ZAČELI

Izhodišče naše projektne skupine Music Team obsega spoznavanje projekta DJ akademija, ki je financiran s strani EU in se izvaja na območju Vzhodne kohezijske regije oz. na mariborskem delu. Želimo ugotoviti, zakaj so prijavitelji zasnovali ta projekt, kdo je bil glavni pobudnik, kako je projekt zanimiv za mlade, koliko je že vključenih oseb. Do sedaj smo že prebrskali spletno stran projekta in prijavitelja Kulturno izobraževalnega društva Alphawe. Ugotovili smo, da je DJ Akademija ustanova, ki ponuja specializirano izobraževanje in usposabljanje za tiste, ki želijo postati DJ-ji ali izboljšati svoje obstoječe veščine na tem področju. Na splošno je DJ Akademija izvrstna priložnost za tiste, ki želijo razviti svojo strast do glasbe v karieri kot DJ. Z izobraževanjem je ta akademija odlična izbira za tiste, ki želijo uspeti v svetu elektronske glasbe.

Imajo različne programe: DJ Junior 8-12 let ; Dj šola 12-14 let; Dj inštitut z izobraževanjem kjer se prilagodijo željam, ponujajo pa tudi teambuilding in delavnice. Izobraževalni program na DJ Akademiji obsega različne teme in tehnike, ki so tako pomembne za izvajanje in mešanje glasbe na različnih elektronskih ali mešanih glasbenih dogodkih. Večina ponuja tudi praktično izkušnjo, kar pomeni, da imajo udeleženci priložnost izvajati svoje spretnosti v realnem okolju. Prav tako se udeleženci srečujejo s profesionalnimi DJ-ji in glasbenimi producenti, ki delijo svoje izkušnje, nasvete in vpogled v industrijo.

Vse te podatke bomo uporabili pri nadaljnjem delu z dopolnitvami in odgovori na dodatna vprašanja, ki jih bomo postavili članom ekipe DJ akademije. Tako se bomo izpopolnili v podatkovnem novinarstvu in pridobivali dodatne veščine.

Grafika Music team_šola odprte kohezije
Radi imamo glasbo. Zato smo se odločili spremljati inovativno glasbeno šolo, ki pomaga usposobiti in svetovati mladim, da postanejo DJ-ji. Omogoča jim izobraževanje, sodobno tehnologijo in sodobne pristope na glasbeno sceno.
Logotip skupine Music team
Dijakinje in dijaki 3.A

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino