Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU.

Potujoča pisarna Evropska sredstva povezujejo

Vas zanimajo priložnosti, ki jih ponujajo evropska sredstva? Pridružite se nam med 10. marcem in 9. majem na eni od osmih lokacij Potujoče pisarne po Sloveniji.

S pomočjo evropskih sredstev smo v Sloveniji v zadnjih letih uresničili na tisoče projektov, s katerimi smo spisali prenekatere uspešne zgodbe posameznikov, podjetij, občin, nevladnih in drugih organizacij.

Z rezultati investicij z evropskimi sredstvi se srečujemo na vsakem koraku, pa naj gre za pitno vodo ali za čiščenje odpadne vode, za hitrejši zagon malih in srednjih podjetij, za naložbe v trajnostno mobilnost ali boljšo rabo energije, za skrb za ranljive skupine, starejše ali mlade, za podporo prvi zaposlitvi ali nadaljevanju študija ali za boljše e-storitve za vse državljane. Evropska sredstva nas povezujejo na vsakem koraku.

  • Vas skrbi za zeleno prihodnost in želite spoznati cilje in priložnosti evropskih politik na tem področju?
  • Investirate v digitalne rešitve?
  • Iščete navdih za svoje delo v prihodnje?

Pridružite se nam med 10. marcem in 9. majem na eni od osmih lokacij Potujoče pisarne po Sloveniji:

10.3. Novo mesto
24.3. Ravne na Koroškem
17.4. Maribor
21.4. Celje
25.4. Koper
9.5.  Kongresni trg

Termina za Pomurje in Zasavje še sledita.

Mislite, da je pot do evropskih sredstev prezapletena in predolga? Dobre zgodbe, spisane z evropskimi sredstvi, dokazujejo nasprotno. Z dobro idejo, jasno vizijo in povezovanjem boste kmalu morda tudi vi naša nova dobra zgodba.

Se vidimo!

Sodelujoči: Program evropske kohezijske politike 2021-2027, Interreg programi, Program za pomorstvo, ribištvo in akvakulturo, Skladi EU s področja notranjih zadev, Program za odpravljanje materialne prikrajšanosti, Skupna kmetijska politika.

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino