Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU. Glasujte za naj EU projekt 2024 do 8. maja!

29.02.2024

Rok za prijavo na EU projekt, moj projekt 2024 podaljšan do 8. marca

Želite predstaviti svojo zgodbo, ki ste jo s pomočjo evropskih sredstev uresničili tudi v praksi? Tukaj smo, da vam pomagamo razširiti glas o vašem uspehu!

V Sloveniji smo z evropskimi sredstvi podprli več kot 20.000 projektov. Vsa ta sredstva pomenijo uresničene projekte, zaradi katerih v Sloveniji živimo bolje na številnih področjih.

EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja. 

Da se konkretni učinki evropskih sredstev za izboljšanje kakovosti življenja razkrijejo čim širši množici ljudi, poskrbimo mi. Za vse izbrane projekte nudimo celostno oglaševanje v lokalnih, regionalnih, nacionalnih in spletnih medijih. Oglaševali bomo tako napoved dogodka kot tudi predstavitev projekta po dogodku. Projekti, ki ne bodo izbrani, bodo dobili našo podporo v obliki predstavitev na družbenih omrežjih evropskih sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ter spletni strani www.evropskasredstva.si. 

20 finalistov se bo preko glasovanja javnosti potegovalo za laskavi naslov Naj EU projekt 2024. Naj bo to prav vaša zgodba!

Izpolnite prijavnico s predstavitvijo vašega projekta, ki je bil sofinanciran z evropskimi sredstvi. Prijave zbiramo do vključno 8. marca 2024.

Za več informacij in dostop do prijavnice kliknite tukaj.

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino