Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU. Glasujte za naj EU projekt 2024 do 8. maja!

03.04.2024

Spoznajte 20 finalistov natečaja EU projekt, moj projekt 2024 in glasujte za svojega favorita

V Sloveniji smo z evropskimi sredstvi podprli več kot 20.000 projektov, zaradi katerih živimo bolje na številnih področjih. Vsako leto jih predstavimo nekaj, ki zares izstopajo s svojo inovativnostjo in prispevkom k družbenemu razvoju. Spoznajte torej letošnjih 20 finalistov, ki se bodo preko glasovanja javnosti potegovali za laskavi naslov Naj EU projekt 2024.

Spoznajte projekte in glasujte tukaj.

Kaj je EU projekt, moj projekt?

EU projekt, moj projekt 2024 je nacionalna kampanja, kjer prijavitelji projektov, sofinanciranih z evropskimi sredstvi, pripravijo predstavitev svojega projekta v obliki celodnevnega dogodka za splošno javnost. Vsak se lahko predstavi s svojo zanimivo zgodbo preko dneva odprtih vrat, delavnic za mlajše in starejše, interaktivnih razstav, kulturnih ali športnih aktivnosti in drugega zabavnega dogajanja. 

Da se konkretni učinki evropskih sredstev za izboljšanje kakovosti življenja razkrijejo čim širši množici ljudi, poskrbimo mi. Za vse izbrane projekte nudimo celostno oglaševanje v lokalnih, regionalnih, nacionalnih in spletnih medijih. Oglaševali bomo tako napoved dogodka kot tudi predstavitev projekta po dogodku. Projekti, ki ne bodo izbrani, bodo dobili našo podporo v obliki predstavitev na družbenih omrežjih evropskih sredstev Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj ter spletni strani www.evropskasredstva.si. 

Glasovanje za naj EU projekt 2024

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino