Spoznajte TOP 20 projektov za 20 let Slovenije v EU. Glasujte za naj EU projekt 2024 do 8. maja!

01.09.2023

EU projekt, moj projekt 2023 – izglasovali ste naj projekt 2023!

Zaključilo se je glasovanje za Naj projekt 2023. Prispelo je 1207 glasov in prav vsem se iz srca zahvaljujemo. Za Naj projekt 2023 ste izbrali projekt RANE EKRANA, ki naslavlja alarmanten problem digitalne zasvojenosti, ki se tudi v Sloveniji hitro in vidno širi med otroci in mladimi. Na drugo mesto ste uvrstili projekt Prva pametna učilnica in kot tretji je zablestel projekt Kovačnica.

Veseli nas, da ste v ospredje izpostavili projekte, ki nagovarjajo mlade. Vabimo vas, da si ponovno ogledate vseh 12 izbranih projektov natečaja EU projekt, moj projekt 2023 in si izberete tistega, ki ga boste obiskali na celodnevnem dogodku. V kratkem bomo objavili termine dogodkov.

Programi, ki so jih za svoje dogodke pripravili izbrani projekti so pestri, zanimivi, poučni in naslavljajo vse poglavitne tematike, ki jih prebivalci Slovenije moramo obravnavati za uspešno delovanje družbe kot celote. Veseli smo, da lahko na tak način pripomoremo k vključevanju vsakega posameznika k bolj učinkoviti in razviti družbi.

VABLJENI!

Živijo, moje ime je EMA, kako ti lahko pomagam?

Preskoči na vsebino